تاريخ خبر: 17/5/1387
گزارش عمل جراحي يك مورد ميوم نادر و جالب در بيمارستان ميرزاكوچك خان

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: عمل نادر ميوم بزرگ دهانه رحم با حضور خانم دكتر افتخار رييس بخش انكولوژي بيمارستان و خانم دكتر قضاتي دستيار زنان و ساير همكاران در تاريخ 15/5/87 از ساعت 30/7 الي 9 صيح در اتاق عمل بيمارستان ميرزاكوچك خان با موفقيت انجام پذيرفت.

به گزارش روابط عمومي بيمارستان ميرزاكوچك خان، در عمل فوق ليپ قدامي نرمال و ليپ خلفي داراي يك ميوم بسيار بزرگ كه تمام واژن را اشغال كرده بود.لازم بذكر است ميوم ، تومور خوش خيم رحم بوده و يكي از علل شايع جراحي زنان و برداشتن رحم ميباشد و ميتواند در نقاط مختلف رحم ظاهر شود و در مورد بيمار مذكور كه ميوم ليپ خلفي دهانه رحم بوده وcase نادر و جالبي ميباشد.
ليپ قدامي توسط اليس در عكس نشان داده شده كه نرمال است و ليپ خلفي چنانچه مشاهده ميشود حاوي ميوم بسيار بزرگ است.

:: منم۳۲سالمه مجردم وميوم۱۲سانتي ورحم ميوماتوز دارم دردهاي شديد دارم و كم خوني كه باعث تپش قلب وضعف ميشه چي بايد بكنم؟ممنون از راهنماييتون
 مهسا

:: من 38سالمه ميوم رحمي بزرگ داشتم كه هيستروكتومي انجام دادم الان بعد از 6ماه دوباره ميوم دارم جراحي شدم متوجه شدم پزشك رحمم را كامل در نياورده بوده خيلي نگرانم قسمتهاي ديگر رحم را در آوردم مي ترسم

:: من سي وهفت ساله هستم مدت سه ساله ميومي خارج ازرحم دارم وهرساله مقداركمي افزايش مي يابد لطفارا علاج اين بيماري چيست

:: من 25 ساله مجردم يك ميم از نوع خاردار داشتم كه 9 سانتي متر بود كه خونريزد داشتم و قاعدگي با فواصل كوتاه كه مجبور به عمل شدم در حال حاضر اضطرابي كه دارم اينكه آيا امكان داره كه دوباره رشد كنه؟؟؟
 ليا

:: 30 ساله ومجردم داراي يك ميوم رحمي intramnual به قطر 70mm در فوندوس رحمي مي باشم .خونريزي شديد ندارم ولي دردهاي لگني دارم .لطفا مرا راهنمايي كنيد.
 بي نام

:: من 23ساله مجرد كه بتازگي متوجه غده اي در شكمم شدم باسونوگرافي كه انجام دادم متوجه يك ميوم 120mmشده ام من راراهنمايي كنيد
 فاطمه

:: من 47 ساله و مجرد هستم يك توده هتروژن به ابعاد 83در 75 ميليمتر وحجم 257ميلي متر درقسمت فوندوس وتنه رحمم مشاهده شده دكترم ميگه بايد عمل بشه حتي ممكنه هيستركتومي بشه چكا بايد بكنم لطفا منو راهنمايي كنيد

:: سلام من ميوم ساب سروز در ناحيه فوندوي فوقاني رحم به اندازه 40 ميلي متر است من مجردم و 39 سالمه چيكار بايد بكنم ايا نياز به عمل دره يا راه حلي واسه خوب شدنش دارم/
 سپيده

:: ميوم با بچه داخل رحم خطرناك است براي بچه اتفاقي بيش نمياد
 فاطمه

:: لطف كنيد جواب پرسشها رابدهيد

:: يك توده هتروژن به ابعاد 88*85درحدجسم وگردن رحم دارم لطفاراهنمايي كنيد سن 42سال وداراي سه فرزند
 مينا

:: من ميوم رحمي به ابعاد43*46 درحلق رحم دارم . 32 ساله و مجرد هستم آيا نياز به عمل جراحي است ؟

:: من داراي همسر ودو فرزندپسرودختر هستم اخيرا متوجه سفتي شكمم شدم بامراجعه به پزشك وسونوگرافي متوجه چهار ميوم دررحمم شدم به اتدازه 8*8*12و3*3*2ودوميوم 1*1 سانتيمتري شدم بانظر پزشك رحمم رابرداشتند آيا ممكن مشكل خاصي برايم ايجاد شود لطفا مشكالات وراه حل آن را لطف نمائيد
 تهمينه

:: من 31 سال دارم وداراي يك فرزند هستم اخيرامتوجه شدم كه در در دهانه ي رحمم ميوم خيلي كوچكي هست در ضمن با اينكه تمام آزمايش ها و سو نوگرافي من سالم بود ولي 2 ساله كه اقدام به بارداري مجدد كردم و نتيجه نگر فتم ايا ممكنه از ميوم و محل قرار گرفتنش باشه
 تينا

:: من 28 ساله ومتاهل هستم ميوميبه ابعاد 12*13هستم در سمت راست رحم ميباشد درد زياد ي دارم و الان شزايط بچه دار شدن را تا 2 سال ديگر را ندارم اگر جراهي كنم در اينده بچه دار ميشوم؟
 نغمه

:: جواب كي و از كجا بگيرم

:: با سلام خانمي هستم 37 ساله كه حدود 8 سال است ادرد سمت را زيدلم كه سفت است رنج مي برم . حدود 14 روز پاك 4ال 5 روز لك بقيه خونريزي تا 10 روز و سونو داخلي و تيكه برداري كردم خوش خيم است ولي درمان آن را پيدا نكرده ام همچنان درد و لكه بيني دارم.لطفا مرا راهنمائي كنيد.

:: ميوم ٣سانت در٤سانت راچكاربايدكرد؟

:: منم 24 ساله هستم مجردم و ميوم دارم 1 بار رفتم سونو گفتند فقط يه تيكه گوشته كه خطر نداره دكتر عمومي هم كه رفتم همين رو گفت ولي تو اينتر نت نوشته باعث ناباروري ميشه چكار كنم كه عمل لازم نباشه و از شرش خلاص بشم؟

:: من هم 22 ساله ام .2 ماه پيش ميوم 10 سانتيمو عمل كردم ميخواستم بدونم براي بارداري آيندم خطر نداره؟در ضمن مجردم

:: من 34ساله ومجرد هستم وداري دوميوم به اندازه 32ميلي مترو17ميلي مترمي باشم آيا روش درماني بدون جراحي براي ازبين بردن اين ميوم هاوجود دارد .خيلي خيلي نگران اين مسئله هستم .آيا جراحي بهترين روش براي ازبين بردن ميوم ها هستند .
 بهار

:: من داراي ميوم30*27ملييمتري در تنه قدامي رحم هستم و ازدواج كردم بچه اي ندارم آيا اين ميوم من بايد جراحي شود آيا بعد از جراحي بچه دار مي شوم؟
 TR

:: من 32 ساله و مجرد هستم . يه ساله كه ميومي به ابعاد 10*10 دارم . آيا در دوران مجردي ميشه عمل كرد ؟ لطفا منو راهنمايي كنيد
 شيوا

:: من هم ميوم رحميبه ابعاد 9*8 دارم.31 ساله و مجرد هستم. درموردش اطلاعات بيشتر ميخواستم
 نسيم

:: من داراي همسر ويك فرزند بوده و27ساله هستم اخيرا با دردهاي شكمي تورم وسفتي ناحيه راست وپايين شكم به پزشك مراجعه وپس از سونوگرافي ميومي با ابعاد 80سانتي متر تشخيص داده شد ديدن اين تصوير برايم جالب وكمي تشويش اور است البته جمله تومور خوش خيم ارامش بخش بوده مرا براي جراحي احتمالي آماده ميكند
 سامي

:: منم ميوم رحمي دارم.اين عكسو ديدم كلي ترسيدم. تا قبل از ازدواج ميشه فكري به حالش كرد؟
 تينا

:: نظر خاصي ندارم