تاريخ خبر: 3/12/1384
مسئول ستاد عمره دانشجويي وزارت بهداشت خبر داد: هزينه حج عمره دانشجويي تقسيط مي‏شود

مسئول ستاد عمره دانشجويي وزارت بهداشت خبر داد:

هزينه حج عمره دانشجويي تقسيط مي‏شود

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران دكتر محمدرضا ميرزا حسينيان، مسئول ستاد عمره دانشجويي وزارت بهداشت از ارائه تسهيلات ويژة عمره دانشجويي و تقسيط هزينه حج عمره دانشجويي خبر داد.

وي گفت: بنا بر تصميمات اتخاذ شده تا سقف 100 هزار تومان از كل هزينه حج عمره دانشجويان متقاضي، توسط صندوق رفاه دانشجويي وزارت بهداشت تقسيط خواهد شد.

وي ادامه داد: البته بنا بر اختيارات و ميزان بودجه دانشگاه‏هاي مختلف روساي دانشگاه‏هاي مربوطه مي‏توانند كمك‏هاي بلاعوض را به دانشجويان نيازمند در راستاي اعزام به حج عمره اعطا نمايند.

دكتر ميرزا حسينيان با اشاره به تخصيص ناكافي سهمية حج عمره دانشجويي به دانشگاه‏هاي علوم پزشكي، گفت: حدود 110 هزار نفر در حال تحصيل در دانشگاه‏هاي علوم پزشكي و تابعه وزارت بهداشت هستند و اين در حاليست كه تنها سهميه‏اي در حدود 1400 نفر در سال آينده به اين دانشگاه‏ها اختصاص يافته است.

وي با اشاره به ديگر اقدامات صورت گرفته در راستاي تسهيل اعزام دانشجويان به حج عمره، خاطرنشان كرد: از ديگر برنامه‏هايي كه در دستور كار قرار دارد، كاهش هزينه‏هاي جزئي دانشجويان و ارائه تسهيلات مالي ويژه در قالب حج عمره است.

وي در ادامه ابراز اميدواري كرد كه با رايزني‏هاي صورت گرفته، سهميه اعزامي دانشجويان تابع وزارت بهداشت تا 1600 نفر افزايش يابد.

:: من دانشجو هستم واز ثبت نام عمومي مشرف خواهم شد. آيا براي ما هيچ كمكي در اعزام ويا موارد صدور ذرنامه ونظام وظيفه نخواهد شد.
 بنده خدا

:: من دانشجوي شهربوكان هستم انگاراونجاثبت نام عمره دانشجويي نمي كنندچون خبري ازثبت نام نيست
 ناشناس

:: زمان ثبت نام عمره دانشجويي سال 88كي هست؟
 زهرا

:: ثبت نامه حج عمري سال89كي هست
 ناهيد

:: ترجيح ميدهم با كفشها يم در خيابا ن راه بروم و به خدا فكر كنم تا اينكه در مسجد بنشينم و به كفشها يم فكر كنم
 ارش

:: خدايا ممممننننوننننننننتم كه نشونم دادي چه جاهايي داري

:: با سلام اگه بايد دولت از جيب يك هزينه اي براي عمره دانتشجويي بگذارد ارزش دارد رفتن يك جوان شيعه به آن سرزمين برابر است با تغيير مثبت در ان جوان براي تمام عمر من كه رفتم خدا نصيب همه عاشقان عمره كند
 مهدي نصرللهيmehdinasr66@yahoo.com

:: با عرض سلام و احترام يك هفته از زمان اعزام مي گذرد ولي من هنوز اززمان و تاريخ ونام كاروان هيچ اطلاعي نذارم
 جلولي ز اده

:: سلام من از تاريخ اعزامم خبر ندارم مي گن تئ سايت لبيك مي شه فهميد ولي هيچ جا پيدا نكردم
 محبوبه

:: سلام ميشه بگيد تا كي وقت داريم براي ويزا اقدام كنيم؟
 اشكان

:: اگه اول فروردين ببريدمون خيلي خوبه.

:: پرداخت وام به افراد متاهل چگونه است ؟بايد هر دو دانشجو باشند يا اگر همسر يا همان همراه ،دانشجو نباشد ميتواند از وام عمره دانشجوئي استفاده كند.راستش يه بانك ميگه به جفتتون وام ميديم يه بانك ديگه ميگه فقط به دانشجو وام ميديم ،در صورتي كه ما دو تا فيش افتتاح حساب اوليه داريم.
 مجيد

:: چرا تاريخ اعزام رو معلوم نميكنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 ليلا

:: سلام همه ارزو دارن برن مكه ايران ما هم هي روزاشو كم ميكنن. ماهم خودمان بايد ويزا بگيريم بريم عربستان و هرچي دلمون ميخواد زيارت بكنيم

:: من دانشجوي دشته الهيات هستم خيلي دوست دارم به حج برم 18سالمه ميتونم برم تاريخ ثبته نام كي هست
 آ (د)

:: كي بايد ثبت نام كرد

:: در مورد هزينه ها و تاريخ اعزام اطلاعات بيشتري بدهيد . مچكرم
 عليزاده - اينجا

:: man nemitonam hazineye haj ro yek ja bedam komakam konid
 azam az yazd

:: باسلام امروز2هفته است كه قرعه كشي شده.اسامي افراد.تاريخ اعزام را ازكجابدانيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 بتول

:: ازشماخواهش ميكنم كه هزينه حج راباشرايط ايجادنماييدتاماهم بتوانيم همراه شويم
 حسين.بروجرد

:: پول كه نداريم كه
 مونا

:: هزينه رو قسطي كنيد تابستان هم ببريد اخه انجوري از درس ها عقب ميافتيم
 خانم

:: لطفا ظرفيت پذيرش براي حج را بيشتر كنيد و لطفا بگوييد كه دقيقا پند نفر را ميبرند
 فاطمه

:: ميخواهم براي حج عمره ثبت نام كنم ايا ميشود هذينه دا -قسطي بپرداذم
 سمانه جهادي

:: من ازچه طريقي بايد ثبت نام كنم ؟
 عالم

:: azaton khahesh mikonam cabtenamo ghesti konid ta manam betonam biyam
 asheghe make

:: من جكونه مي توانم به اسامي اعزامي ها به حج عمره اساتيد برسم؟
 طيبه

:: تاريخ اعزام كي مشخص ميشود؟
 طيبه

:: چاكريم خدا جون
 مصطفي

:: با سلام وخسته نبا شيد مي خواستم بدانم مدت طول سفر چند روز مي باشد.
 م ب و

:: تاريخ ازام كي مشخص ميشود 09192775110
 سيد علي احمدي قلعه

:: با سلام لطفآ ...
 علي اقا

:: اللم عجل لولييك الفرج
 منتظر

:: اگه تابستان بود بهتر بود

:: لطفاً در مورد هزينه سفر شرايط بهتري بگذاريد و با قسطي كردن آن كمكي به دانشجويان كنيد. متشكريم
 سپيده

:: ببخشيد تاريخ اعزام را دقيقا مشخص كنيد متشكريم
 همت

:: تابستان ببرند بهتر است تا دغدغه امتحان را نداشته باشيم ممنونم
 عارف

:: خواهش ميكنم هزينه هاي حج راقسطي كنيد تابتوانيم پرداخت كنيم
 آموزشكده كشاورزي

:: آخرين مهلت چه وقت است؟
 كيوان

:: سهميه دانشكده فني امام محمد باقرع 8 تا بو د كه متاسفانه به علت ناهماهنگ بودن مسئولين بعد از قرعه كشي به 5 نفر تقليل يافت لطفا رسيدگي كنيد

:: با سلام لطفاً نحوه دريافت هزينه عمره را در دانشگاه هاي ديگر مثل دانشگاه مازندران واحد پرديس اعلام كنيد.
 قاسم

:: من نگران هزينه حج هستم.اگر ميشه كل هزينه حج رو قسطي كنين. اين جوري بهتر. ممنون.
 يا زهرا(س)

:: وام بيشتر با شرايط راحت تر بدهندوتابستان ببرند چون ما شنيديم كه در عيد مي برند

:: مراحل تهيه وام را ساده تر قرار دهند من ثبت نام كرده ام ولي نگران آن هستم كه نتوانم هزينه حج را تهيه كنم ونتوانم به اين سفر بروم خواهش مي كنيم مراحل را ساده تر قرار دهيد

:: من ثبت نام كردم و 22/5/ 86 اعزام ميشوم ولي متاسفانه نقد از من دريافت شد 5553000 ريال محمد مهدي نصراللهي 09133579042 nasrolahi66@yahoo.com