تاريخ خبر: 13/6/1390
تبريك رييس دانشگاه به دكتر رضا ملك‌زاده به خاطر قرار گرفتن در فهرست يك درصد برترين دانشمندان جهان در حوزه پزشكي باليني

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: دكتر لاريجاني رييس دانشگاه طي پيامي قرار گرفتن دكتر رضا ملك‌زاده در فهرست يك درصد برترين دانشمندان جهان در حوزه پزشكي باليني را به وي تبريك گفت.

بر اساس گزارش سپتامبر 2011 نظام رتبه‌بندي Essential Science Indicators دكتر رضا ملك‌زاده استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشكي تهران در فهرست يك درصد برترين دانشمندان جهان در حوزه پزشكي باليني قرار گرفت. به همين مناسبت دكتر لاريجاني رييس دانشگاه طي پيامي اين موفقيت را به وي تبريك گفت.
متن اين پيام به شرح ذيل است:

بسمه تعالي

جناب آقاي دكتر رضا ملك‌زاده
استاد  محترم دانشگاه

با سلام و احترام

دانشگاه علوم پزشكي تهران دستيابي به رتبه‌هاي ممتاز بين‌المللي را از اولويت‌هاي مهم خود قرار داده و نقشه جامع علمي دانشگاه نيز بر اين مهم استوار است. بر اساس گزارش ماه سپتامبر نظام رتبه‌بندي Essential Science Indicators به دنبال موفقيت‌هاي قبلي اساتيد برجسته دانشگاه در علوم پايه پزشكي، جنابعالي براساس تعداد استناد به مقالات، به عنوان محقق پزشكي باليني كشور در بين يك‌ درصد برترين دانشمندان جهان قرار گرفته‌ايد. خبر اين موفقيت مايه افتخار و سربلندي جامعه علمي پزشكي گرديد. برخود لازم مي‌دانم كسب اين رتبه و موفقيت را كه براي اولين بار در زمينه پزشكي باليني در كشور حاصل شده است به جنابعالي تبريك عرض كنم. بي‌شك، اين دست‌آوردي ارزشمند در پيشبرد اهداف دانشگاه علوم پزشكي تهران و كشور ما در عرصه جهاني بوده و مرهون تلاش و كوشش علمي قابل تقدير شما و همكاران محترمتان در عرصه توليد و انتشار دانش است. دانشگاه علوم پزشكي تهران به وجود چنين تلاشگران و نخبگاني مفتخر است و اين موفقيت را ارج مي‌نهد. اميد دارم با تكيه بر دانش و تجربه شما، جوانان نخبه و علم اندوز در اين دانشگاه پرورش يابند تا ادامه دهنده اين راه پرافتخار باشند. از خداوند متعال توفيق روز افزون حضرتعالي را خواهانم.

دكتر باقر لاريجاني
رئيس دانشگاه

دكتر رضا ملك‌زاده در فهرست يك درصد برترين دانشمندان جهان در حوزه پزشكي باليني

:: دانشمند و استاد ارجمند جناب آقاي دكتر ملك زاده موفقيت افتخارآميز شما را از صميم قلب تيريك مي گويم. يكي از بيماران شما، صفري پور

:: استاد ارجمند و طبيب گرامي جناب آقاي دكتر ملك زاده، كسب رتبه در بين دانشمندان جهان مايه مباهات و افتخار تمامي ايرانيان گشته و موجب خرسندي و شعف ما دوستداران حضرتعالي گرديده است. توفيقات روزافزون و طول عمر با بركت از درگاه خداوند براي جنابعالي و همكاران افتخار آفرين ديگر خواستارم. ارادتمند شما محمد صادق عباسي
 محمدصادق عباسي

:: تبريك خدمت شما استاد. ايران اسلامي به وجود دانشمندان متعهد مي بالد.
 ر. رئيسي

:: جناب آقاي دكتر ملك زاده موفقيت جنابعالي موجب مباهات جامعه علمي است اميد است منزلت شما و امثال شما راپاس دارند.
 دكتر منصور نصيري كاشاني

:: با عرض تبريك خدمت چهار تن از اساتيد دانشگاه تهران كه باعث سربلندي و افتخار كشور ايران شده اند . اميدوارم هميشه سلامت و موفق باشند تا هميشه سرافراز و سربلند باشند .
 م - ر

:: تبريك اقاي دكتر. اميدوارم گامهاي بعدي بلندتر و بلندتر برداشته شود. دكتر ايثار نصيري

:: اين موفقيت براي كشور ما مايه مباهات است. ضمن آرزوي توفيق روزافزون براي برادر عزيزمان آقاي دكتر ملكزاده اين موفقيت را از طرف خود و همكارانم صميمانه تبريك مي گويم
 دكتر صلاح الدين دلشاد رئيس بخش جراحي كودكان بيمارستان حضرت علي اصغر

:: خيلي خوشحال شديم تبريك صميمانه ما خدمت جنابعالي
 كارمند

:: سلام اين عناوين براي چهارنفر از اساتيد بسيار ارجمند دانشگاه بدست آمده كه درخور تبريك وشاد باش بسيار زياد است .انشاالله توسط دانشگاه هم به نحو مقتضي مورد تقدير قرار گيرند.
 دانشجو

:: گروه داخلي مركز شريعتي - سينا هم اين موفقيت را خدمت استاد ملكزاده تبريك عرض مي كند و موفقيت هرچه بيشتر ايشان و همكارانشان را از خداوند بزرگ خواستار است.
 آموزش داخلي مركز

:: صميمانه اين موفقيت بزرگ را به استاد برجسته كشور مان تبريك مي گويم
 ح.حسيني

:: باسلام /استادارجمند .تبريك عرض مي نمايم
 دكتر سدادي

:: با تبريك به استاد ملكزاده اميدوارم روزي اين قهرمان پروري تبديل به حس عمومي پيشرفت شود.

:: Dear Dr. Malekzadeh, Congratulations for this great achievement.
 Majid Haghjoo, MD Rajaie Cardiovascular Medical and Research Center

:: ba arze tabrik va ehteram kedmat ostade arjomand
 mahnaz aminasgari

:: اين دستيابي عظيم علمي را به ايشان و خانواده محترمشان و جامعه پزشكي تبريك مي گوئيم و اميد است همواره ايشان را سلامت و شاد و در خدمت توسعه و گسترش علم ببينيم