تاريخ خبر: 10/3/1389
مجهزترين مركز دولتي ليزر در بيمارستان رازي آماده خدمت رساني به بيماران است

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: مركز تخصصي ليزر بيمارستان رازي با هدف آموزش، تشخيص و درمان بيماران با مشاركت بخش خصوصي در حال خدمت رساني به بيماران است.

گالري عكس دكتر مير شمس، مسئول بخش ليزر بيمارستان رازي، سيستم هاي جديد درماني در اين مركز را بي نظير خواند و گفت: مركز ليزر بيمارستان رازي با قدمتي 20 ساله به ارائه خدمت به بيماران مشغول بوده و امروز اين مركز با مشاركت بخش خصوصي تبديل به مجهزترين مركز ليزر دولتي – دانشگاهي شده است.
وي با برشمردن خدمات گوناگون ليزري در اين مركز افزود: درمان ليزر جزء درمان هاي جراحي قرار مي گيرد و امروزه از اين روش براي درمان برخي از بيماريها كه در گذشته قابل درمان نبود استفاده مي شود.
مسئول بخش ليزر بيمارستان رازي تصريح كرد: در اين مركز آخرين ورژن ليزر عروقي براي درمان ضايعات عروقي، دو نوع ليزر براي درمان موهاي زائد و ليزري براي برطرف نموده آكنه و جاي جوش وجود دارد همچنين مركز در حال بررسي براي خريد سيستم هاي ديگر است.
دكتر مير شمس بيشترين مراجعات به بخش ليزر را مربوط به درمان موهاي زائد دانست و گفت: در صورتي كه توجه بيشتري به درمان چين و چروك با ليزر كنيم شايد در آينده بيشترين تعداد مراجعات را در اين زمينه داشته باشيم.
وي الكتروليز را روشي قديمي، كند و خسته كننده  خواند و افزود: امروزه از ليزر براي درمان برخي بيماريها كه در گذشته ممكن نبود ( مانند درمان ماه گرفتگي) استفاده مي شود بنابراين گاه از ليزر در جنب درمان هاي ديگر استفاده مي شود و گاه به عنوان تنها راه درمان در نظر گرفته مي شود.
دكتر مير شمس با انتقاد از برخي سيستم هاي نا مناسب ليزر كه در كشور وارد شده اند گفت: بيماران توجه نمايند كه ليزر بايد توسط متخصصين پوست كه مهارت كافي در درمان ضايعات پوستي دارند انجام شود و سيستم هاي ليزر نيز بايد كاملا به روز و جديد باشد.
وي به روز رساني مركز ليزر بيمارستان رازي با مشاركت بخش خصوصي را مثبت ارزيابي كرد و خاطر نشان كرد: لازم است دانشگاه امكانات ويژه اي براي تشويق بخش خصوصي به مشاركت قائل شود از جمله آنكه براي اخذ قرار دادها شرايط را تسهيل نموده و پرداخت ها را با سرعت و جديت بيشتري انجام دهد.
دكتر مير شمس با اشاره به اعتماد مردم به مراكز دولتي، خصوصا بيمارستان پر قدمت رازي تاكيد كرد: با وجود آنكه ليزر درماني در اين بيمارستان از لحاظ هزينه تفاوت چنداني با مراكز خصوصي ندارد اما به لحاظ اعتمادي كه مردم به اين مركز دارند ترجيح مي دهند تا كار درمانشان در اين مركز انجام شود.
در همين زمينه دكتر اسماعيلي، رئيس بيمارستان رازي نيز به روز رساني سيستم هاي ليزر اين مركز با مشاركت بخش خصوصي را صرفه جويي در بودجه و منابع محدود دانشگاه خواند و گفت: با توجه به آنكه درمان ليزر تكنولوژي گراني است و به سرعت در حال تغيير است، دانشگاه با وجود منابع محدود خود توان تغيير و خريد سريع اين تكنولوژي را نداشته و نمي تواند براي آن هزينه گذاري نمايد از اين رو مشاركت بخش خصوصي در اين امر بسيار كمك كننده است.
وي گفت: بيمارستان رازي سالها از تكنولوژي ليزر براي درمان بيماريها استفاده كرده و امروز نيز توانسته سيستم هاي بسيار پيشرفته اي را به تكنولوژي قديم خود اضافه نمايد به گونه اي كه اكنون طيف وسيعي از بيماريهاي پوستي را شامل شده و حتي به عنوان درمان برخي از انواع سرطان و ضايعات بدخيم پوستي استفاده مي شود./ز

:: سلام ميخوام رد سوختگي گردنم از بين بره ايا اين كار به نحو احسن انجام ميگيرد؟؟؟

:: سلام لطفا آدرس و شماره تلفن مركز رو برام ايميل كنيد تشكر esiopera2000@yahoo.com
 احسان

:: سلام من روي صورتم ماه گرفتگي قهوه اي رنگ دارم آيا درمان قطعي داره؟! با ليزر درمان ميشه؟!

:: من دو سال پسرم را براي خارش شديد بدن آوردم بيمارستان رازي ولي متاسفانه هيچكدام از پزشكان متوجه بيماري پسرم نشدند در صورتي كه با كمي دقت و احساس مسئوليت متوجه ميشدندكه او سرطان هوچكين دارد البته چون خيلي دير متوجه شديم 26 جلسه شيمي درماني شد كه جواب نداد ودر آخر پيوند مغز استخوان شد كه به خواست خدا فعلا يك سال گذشته خوب است از شما پزشكان بيمارستان تقاضا ميكنم براي بيمار اهميت بيشتري قائل شويد تا شاهد چنين مواردي نباشيم انشاالله

:: سلام كسي هست كه تركهاي شكمش و ليزر كرده باشه ؟ ايا من جواب ميگيرم
 سما

:: من تازه مي خوام به اين مركز مراجعه كنم اميدوارم كه هممون نتيجه بگيريم .راستي اگر درفترچه بيمه قبول نكنند خيلي بد مي شه
 زهرا

:: شماره تلفن بيمارستان را لطف كنيد بزاريد
 مينا

:: ايا لكه هاي سياه پوستي هم با ليزر قابل درمان است/ ميشه لطف كنيد حدود قيمت را هم بگوييد، متشكرم
 شيوا

:: سلام من يك فرهنگي هستم وتحت پوشش بيمه طلايي ،مي خواهم چشم پسرم راعمل ليزيك كنم ونياز به اطلاعات دقيقتري دارم مثل:وقت براي معاينه ،مفدارهزينه پرداختي با بيمه،نحوه ي استفادده ازبيمه ومواردديگر كه درسايت نمي توانم ببينم
 ايرانلو

:: سلام اوايل بيمارستان رازي با دفترچه بود ولي الان قبول نميكنند چرا؟ با تشكر
 راضيه

:: من هم اززحمات شما كمال تشكررادارم واميدوارم نتيجه مطلوب رابگيرم.
 مهديه

:: از تمام پرسنل بخش ليزر كمال تشكر دارم

:: آيا كيست پايلونيدال رو هم با ليزر عمل مي كنيد ؟

:: كارتون عاليه يه دنيا ممنون
 اتوسا

:: از همه كادر بيمارستان و پزشكان محترم تشكر ميكنم. واقعا عالي است.
 سارا

:: دنبال يك مركز خوب و مطمين براي ليزر جاي لك جوش صورتم مي گشتم . فكر كنم كه پيدا كردم. اميدوارم بشه اينجا انجامش داد. مرسي از خدمات به هموطنانتتان.

:: ممنون از راه اندازي اين بخش در بيمارستان رازي.من هم ميخوام خط اخمم را ليزر كنم اميد وارم بتونم در اين بيمارستان اين كارو انجام بدم
 محبوبه