تاريخ خبر: 30/1/1389
آغاز ثبت نام از متقاضيان مسكن مهر (99 ساله ) در اداره رفاه و تعاون

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: ثبت نام از متقاضيان مسكن مهر (99 ساله ) در اداره رفاه و تعاون آغاز و تا تاريخ 20/02/89 از طريق اين اداره امكان پذير خواهد بود.

به گزارش روابط عمومي اداره رفاه و تعاون دانشگاه: كليه همكاراني كه متقاضي مسكن مهر (99 ساله ) در شهر جديد هشتگرد بوده و حائز شرايط مي باشند، جهت ثبت نام حداكثر تا تاريخ 20/02/89 به اداره رفاه و تعاون دانشگاه به نشاني : خيابان قدس – ابتداي خيابان طالقاني – ساختمان معاونت غذا و دارو مراجعه نمايند.

شرايط مورد نياز :
1- متقاضي متأهل  يا سرپرست خانوار و افراد تحت تكفل وي فاقد مسكن يا زمين ملكي بوده و قبلاً از هيچ يك از امكانات دولتي مربوط به تامين مسكن شامل زمين و يا واحد مسكوني و يا تسهيلات يارانه اي خريد و يا ساخت واحد مسكوني استفاده نكرده باشند  ( خانم هاي مجرد بالاي 35 سال نيز حائز شرايط مي باشند ) .
2- حداقل داراي 5 سال سابقه سكونت در شهر محل تقاضا باشد ( براي كارمندان دولت كه به استناد حكم دستگاه مربوطه منتقل مي شوند سابقه سكونت ملاك نمي باشد ).

مدارك مورد نياز :
1- ثبت نام در سايت اداره تعاون استان تهران به نشاني :"  www.taavonportal.ir " و ارائه كد رهگيري
2- واريز و ارائه فيش يك ميليون توماني هر عضو متقاضي به حساب 5/4317 نزد صندوق تعاون بنام تعاوني مسكن معاونت پشتيباني دانشگاه
3- فتوكپي از صفحات اول و دوم شناسنامه متقاضي و همسرش
4- مدارك لازم از مراجع  ذيربط جهت احراز شرط سرپرست خانوار براي اشخاص غير متأهل ( حكم دادگاه مبني بر سرپرست خانوار بودن يا فتوكپي دفترچه بيمه خودش و افراد تحت تكفل )
5- آخرين حكم استخدامي د رخصوص كارمندان و كارگران و گواهي اتحاديه صنفي و يا تعاوني مربوط در مورد مشاغل آزاد جهت تشخيص درآمد ماهيانه متقاضي
6- تكميل فرم (ج ) سازمان مسكن و شهرسازي و ارائه آن ممهور به مهر شركت
7- اقرارنامه محضري مبني  برفاقد مسكن بودن و عدم استفاده از تسهيلات دولتي اعم از وام و زمين ( از فروشگاه مصرف تهيه گردد)
8- ارائه تعهد نامه عدم واگذاري و عدم عضويت در تعاوني مشابه

در ضمن علاقمندان جهت كسب اطلاعات بيشتر مي توانند با شماره تلفن 64432333 اداره رفاه و تعاون دانشگاه تماس حاصل نمايند./ز

:: سلام ماچندسال جلوتر ثبت نام كرديم ولي الان اطلاعي ندارم ازوضعيت خانه دارشدن ۴ساله ازدواج كردم خونه هم ندارم‎ ‎
 جواد

:: ثبت نام كنيم كي خونه ميديد
 مهدي4503

:: با سلام من18سال دارم و مجرد هم هستم ميخواستم بدانم من هم مي توانم ثبت نام كنم ؟
 آرمان

:: ايا خانم متاهل نميتونه براي خودش ثبت نام كنه تا در اينده از خودش سر پناهي داشته باشه
 ه م ر

:: ماسال86ثبت نام كرديم اما هيچ پولي واريز نكرديم مدارك را هم نداديم اما اسم ما در سايت است تكليف ما الان به چه صورت است
 جاويد

:: ميخواستم بدونم من كه 24 سالمه ومجردم نميتونم براي مسكن مهر ثبت نام كنم؟
 سحر

:: سلام من يك سال پيش ثبت نام كردم ولي حتي اسمم هم نيست ؟ چكار بايد كرد ؟
 محمد حميدي

:: من يكي از دوستانم 3 سال پيش ثبت نام كرده ولي هنوز مسكني دريافت نكرده
 بابك عزيزيان

:: لطفاً اطلاعات دقيق در مورد محل ،قيمت و متراژخانه ها ونحوه پرداخت و زمان مابقي مبالغ را اعلام فرماييد
 مينو

:: چقدر بايد پول پرداخت كنيم خانه ها چند متري هستند و قيمت تمام شده با وام چقدر ميشود وثبت نام درسال90 داريد يا نه چقدر طول ميكشه تا تحويل بدهيد.
 بي نام

:: چرامجردهاي زير35سال نمي توانندثبت نام كنند
 مينا

:: اطلاع رساني شما بسيار ضعيف است.لطفا بيشتردرصداوسيما اطلاع رساني كنيد
 سلمان ادبي ازمشهد

:: لطفا در خصوص پرداخت پول افرادي كه از تعاوني مسكن مهر معاونت غذا و دارو انصراف داده اند راه كاري بيانديشيد . بعد از 7 ماه انصراف ، هنوز 1 ميليون تومان پول را پرداخت نكرده اند و جواب درستي هم بابت زمان باز پس گيري پولمان اعلام نمي كنند .

:: مجردهاي زير 35 سال نگران نباشيد پولهايتان را پس انداز كنيد تا عدد قابل توجهي بشه جهت دست اندر كاران مسكن مهر.
 ط

:: لطفا براي سر كار گذاشتن پرسنل دانشگاه وجلب سرمايه هاي اندك اين زحمتكشان بال بال نزنيد !
 فاقد مسكن

:: با سلام من 4 سال پيش ثبت نام كرده ام كد رهگيريم را فراموش كردهام بايد چگونه مراجعه كنم جهت پيگيري مراحل ثبت نامم
 خسرو و ارتين

:: شهرك دانشگاه را دريابيد

:: دانشگاه جاي بهتري براي پرسنلش درنظر بگيره خيلي بهتره.اينقدر هم پرسنلتونو دستكم ميگيرين.

:: چرا ما نه؟
 م.م

:: حتما بايد مجردها 35 سال داشته باشند؟

:: آخه ما چطوري از هشتگرد كه تا تهران فقط 2 ساعت راه هست بلند شيم بريم سر كارمون بابا يكمي هم فكر خوب چيزيه تازه يك خونه اي كه نه مي توني بفروشي نه مي توني بخري آخرش هم بچه هامون نفرينمون مي كنن كه هيچي براشون نذاشتيم تا 99 سال كه خودم زنده ام بعدش بچه هام چي مي شن سرنوشت اونا چي مي شه انصاف داشته باشيد ترو خدا

:: افرادي كه قبلا در شهر جديد پرند ثبت نام كرده اند اكنون در كدام مرحله هستند كه دوباره ثبت نام ميكنيد

:: افرادي كه قبلا پول داده اند در چه مرحله اي هستند؟

:: چرا فقط متاهل ها؟

:: افرادي كه در بيمارستان هاي دانشگاه تهران در حال گذراندن طرح خود هستند مي توانند از مسكن مهر استفاده كنند.
 پ

:: براي دستياران هم مي شود؟

:: دانشجويان متاهل هم حائز شرايط بوده و مي توانند ثبت نام كنند؟

:: براي افرادي كه قبلا ثبت نام كردند و يك سال و نيم پول دادند چه كاري كرديد؟ كه حالا افراد جديدي را ثبت نام مي كنيد!!!
 ي