تاريخ خبر: 2/2/1388
دكتر خوش نيت از استمرار برگزاري دوره جامع آموزش ديابت براي پزشكان و پرستاران كشور در آينده خبر داد

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: عضو هيات علمي دانشگاه، اخلاق پزشكي، اصول طب مبتني بر شواهد و آمار و اپيدميولوژي را از جمله مباحث آموزشي در نخستين دوره جامع آموزش ديابت برشمرد.

گالري عكس   دكتر خوش نيت عضو هيات علمي دانشگاه در حاشيه  برگزاري نخستين دوره جامع آموزشي ديابت كه با حضور  دكتر لاريجاني رييس دانشگاه ،جمعي از اعضاي هيات علمي مركز تحقيقات غدد و متابوليسم و پزشكان و پرستاران شركت كننده در اين دوره آموزشي (1/2/88) تشكيل شد، دكتر خوش نيت در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي به ويژگي ها و مباحث مورد بررسي در اين دوره پرداخت و گفت: از ويژگي هاي اين دوره مدت زمان طولاني آن و بررسي مباحثي نظير اخلاق پزشكي، اصول طب مبتني بر شواهد، آموزش آمار و اپيدميولوژي است كه براي نخستين بار در كشور برگزار مي شود.
وي افزود: آنچه كه اهميت دارد اين است كه يك پزشك هنگام مطالعه كتاب يا مقاله اي مرتبط با موضوع ديابت بتواند مطالب آن را به خوبي تجزيه تحليل نموده و درست را از نادرست تشخيص دهد.
دكتر خوش نيت با اشاره به آموزش شركت كنندگان در ثبت كامپيوتري اطلاعات درماني بيماران ديابتي گفت: با توجه به اينكه پرونده بيماران ديابتي در مركز ديابت به صورت كامپيوتري و توسط نرم افزار حكيم ثبت مي شود در اين دوره به شركت كنندگان نحوه كاربرد اين نرم افزار نيز آموزش داده مي شود.
وي تعداد شركت كنندگان در اين دوره آموزشي را 35 نفر عنوان كرد و گفت: دو سوم شركت كنندگان در اين دوره پزشك، يك سوم پرستار و دو نفر كارشناس تغذيه هستند كه بعد از آموزش در مركز ديابت مشغول به كار خواهند شد.
دكتر خوش نيت همچنين از استمرار برگزاري دوره جامع آموزش ديابت در آينده خبر داد و گفت: اين دوره با توجه به محدوديت ظرفيت براي پزشكان و پرستاران دانشگاه برگزار مي شود ولي در نظر داريم علاوه بر افزايش تعداد اين دوره ها در سال فرصت آموزش به پزشكان و پرستاران سراسر كشور را هم فراهم نماييم.
عضو هيات علمي دانشگاه در بخش ديگري از سخنان با اشاره به راه اندازي مركز جامع ديابت در دانشگاه گفت: اين مركز در ساختمان 5  طبقه در ضلع جنوبي بيمارستان شريعتي و جنب اورژانس بيمارستان قلب واقع شده است كه داراي  واحد آموزش . درمانگاه هاي جنرال، چاقي، روانپزشكي، چشم پزشكي، نرولوژي، نفرولوژي و... است.
وي افزود: همچنين بيماران مي توانند وسايل و تجهيزات مورد نياز خود شامل كفش، غذا، گلوكومتر و... را نيز از اين مركز تهيه نمايند.

:: باسلام من خيلي توسايت گشت زدم هيچ اطلاعات دقيقي از اقاي دكتر خوش نيت نيست
 ميرلوحي

:: جواب سوا مان را از كجا دريافت كنيم

:: من دچار گره تيروئيدي شده ام لطفا"‌ شماره مطب و آدرس آقاي دكتر خوش نيت را برايم ايميل كنيد faalamin@yahoo.com

:: باسلام خواهشمندم شمار ه ياادرس مطب دكتررا هرطور شده به بنده اعلام كنيد 09125446594_09126492153_ali_erick95
 خديجه زارعي

:: سلام. اگه امكانش هست آدرس مطب آقاي دكتر رو برام بفرستيد...ممنون از لطفتون... golbahar602003@yahoo.com
 ج

:: با سلام لطفا آدرس و يا شماره تلفن دكتر خوش نيت را اعلام فرمائيد با تشكر فتحي 09191277625

:: باسلام لطفا ادرس مطب يا بيمارستان اقاي دكتر خوش نيت رادرسايت ثبت فرماييد.مدت زيادي بدنبال ادرس مطبشان هستم در ضمن اقاي دكتر در بيمارستان ذكرشده "مصطفي خميني"حضور ندارند.

:: با سلام.لطفا شماره و آدرس دكتر خوش نيت را ارسال بفرماييد.با تشكرorchid_unique@yahoo.com
 مخترع

:: با سلام من يكي از بازديدكنندگان سايتم و خودم نيز به بيماري غدد مبتلا هستم ،در سايت كتاب اول گشتم اين چنين نوشته بود،اميد است اطلاعات كارگشا باشد ان شاءالله. لطفا براي بنده كه به مدت 7 سال است دنبال درمان بيماري صعب العلاج و شايدم لاعلاج خود هستم دعا بفرماييد،به نيت شفاي همه مريضان يك حمد و يك صلوات،آمين يا رب لعالمين شماره و آدرس دكتر محسن خوش نيت : تلفن: ۸۸۹۶۶۱۳۰ الي ۹ آدرس: تهران - منطقه ۶ - م. فلسطين - خ. ايتاليا - بيمارستان مصطفي خميني
 سيده