يكم تا هفتم ارديبهشت ماه هفته سلامت گرامي باد/يك عمر سلامت با خود مراقبتي

تاريخ خبر: 1/2/1388
رشته بهداشت و ايمني مواد غذايي مقطع كارشناسي ارشد نا پيوسته مورد موافقت قرار گرفت

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: دكتر لنكراني وزير بهداشت، با رشته بهداشت و ايمني مواد غذايي مقطع كارشناسي ارشد نا پيوسته موافقت نمود.

متن موافقت نامه بدين شرح است:

جناب آقاي دكتر لاريجاني
رييس محترم دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي در ماني تهران

با سلام و تحيات؛
به استناد رأي صادره در يكصد و نودو سومين جلسه مورخ12/12/87 شوراي گسترش دانشگاه هاي علوم پزشكي  با راه اندازي رشته بهداشت و ايمني مواد غذايي مقطع كارشناسي ارشد نا پيوسته و با ظرفيت 5 دانشجو براي يك دوره موافقت بعمل آمد.

دكتر لنكراني
وزير

:: very goooood.
 كارشناس بهداشت محيط

:: كدام دانشگاه هاي كشور مشغول تدريس اين رشته هستن
 ميثم نوروزي

:: درمورداستخدامي اين رشته كه در چه ارگاني جذب مي شوندمي خواستم بدونم لطفا
 حافظ جاويد

:: سلام اگه ميشه برنامه درسي اين رشته را هم تو سايت قرار بدهيد
 سارا

:: سلام اگه ميشه تمام گرايشهاي ارشد بهداشت محيط رو برام به ايميلم بفرستين. اگه كسي ميدونه كمكم كنه لطفا..............ممنون www.raha6933@yahoo.com
 آيدا

:: رشته بهداشت موتد غذايي بهتره يا بهداشت محيط يا بهداشت حرفه اي؟ فرق بين اينها چيه؟ ممنونم
 الناز

:: منظور ازاينكه براي يك دوره است چيست؟آيا دردوره ديگر اين رشته پذيرش ندارد؟ درآينده پذيزش تغيير نمي كند؟
 محمدي كارشناس بهداشت عمومي

:: آيا اصلا بازار كاي را براي آن در نظر گرفته ايد
 سياوش

:: dar movred azmayeshgah mavad ghazaii soal daram.09133613755
 mehdi

:: لطفا منابع و ظرفيت پذيرش و همچنين دانشگاههاي ارايه دهنده اين رشته را با توجه به نوپا بودن اين رشته بيان كنيد و در ضمن آيا تعداد ظرفيت همين قدر است يا نه؟ با تشكر از زحمات بي دريغ شما
 جبارپور كارشناس بهداشت عمومي

:: در مقطع دكترا تكليف چيست.منابع را اعلام كنيد
 عاطفه

:: دانشگاهاي چه شهري قرار است در آن اين رشته تدريس شود ؟

:: آيا امكان دارد كه فارغ التحصيل اين رشته عضو هيات علمي دانشگاه شود؟
 ابراهيم پر / كازشناسي پيوسته بهداشت محيط87

:: با سلام - نظر من اينست كه راه ادازي اين رشته قدم خوبي است جهت تخصصي كردن مباحث بهداشت محيط در سطح كارشناسي ارشد - چون همانگونه كه مستحضريد تنوع وگستردگي مباحث رشته بهداشت محيط و تكرار آنها در كارشناسي ارشد ودكترا - باعث عقيم ماندن و عدم توليد علم در اين رشته ميگردد لازم به ذكر است كساني هم كه توفيقاتي در اين رشته كسب مينمايند لاجرم مجبور به انتخاب برخي مباحث و واگذاشتن ديگر آيتم هاي مطروحه در اين رشته ميگردند و ÷ر واضح است كه هيچ تحصيلكردهاي در اين رشته به تمامي مباحث اين رشته اشرافيت ندار د مگر استثنائاتي كه در هر رشته ÷يدا ميشوند - بنابراين تخصصي كردن مباحث رشته بهداشت محيط در سطح ارشد و دكترا بسيار ضروري بنظر ميرسد.
 محمد نقيلو - كارشناس بهداشت محيط

:: فارغ التحصيل اين رشته آيا مي تواند در دانشگاه آزاد ، در رشته هايي مانند مهندسي شيمي گرايش صنايع غذايي تدريس كند؟
 ابي

:: حوزه كاري اين رشته را مشخص كنيد
 سامي

:: با سلام آيا در دانشگاه آزاد اسلامي هم اين رشته موجود است يا خير اطلاعات بيشتري ميخواستم ممنون
 عبدي كارشناس بهداشت محيط

:: باسلام وتشكر از كساني كه اين مهم را پيگيري نمودند بنده پيشنهاد ميكنم بجاي مقطع كارشناسي ارشد رشته مهندسي بهداشت محيط اين رشته وساير گرايش مرتبط با بهداشت محيط (مثل بهداشت پرتوها ،بهداشت زباله آلودگي هوا)راه اندازي گردد ووبطور واضح تر اينكه باتوجه به شباهت زياد مقطع كارشناسي ارشد بهداشت محيط و محيط زيست اين دو رشته در مقطع كارشناسي ارشد وبالاتر يكي شده ودر دانشگاههاي صنعتي (محيط زيست) تدريس شود و از موازي كاري و اتلاف منابع و نيروي انساني جلوگيري گردد. ذكر اين مهم لازم مي باشد كه اساتيد گروه بهداشت محيط دانشكده هاي بهداشت كشور توانايي تدريس دروس تخصصي مهندسي بهداشت محيط را ندارند و اين مشكل با انجام پيشنهاد بنده حل خواهد شد و دانشجويان وفارغ التحصيلان اين رشته از اين سر در گمي نجات خواهند يافت.
 قرباني فارغ التحصيل مقطع كارشناسي ارشد مهندسي بهداشت محيط

:: با توجه به اينكه اين رشته جديد است خواهشمند است برنامه درسي اين رشته را قبل ازاعلام نتايج در سايت قرار دهيد تا افرادي كه در اين رشته پذيرفته مي شوند با محتواي آن آشنا گردند

:: آيا فقط براي يك دوره در اين رشته دانشجو پذيرفته مي شود؟و ادامه تحصيل فارغ التحصيلان اين رشته (دوره دكتري )چگونه است؟

:: فارغ التحصيلان اين رشته در آزمون دكتراي چه رشته هايي مي توانند شركت نمايند ؟آيا مجازند در دكتراي مهندسي كشاورزي -صنايع غذايي شركت نمايند؟ با تشكر

:: لطفا برنامه درسي و دروسي كه در اين رشته تدريس ميشود را در سايت قرار دهيد
 محسن

:: خوب ولي پذيرش خيلي كمه

:: خوب است ولي فكري به حال پذيرش ان برداريد

:: خوبه ولي ظرفيت پذيرش كمه

:: با سلام فارغ التحصيل كدام رشته ها مي توانند در اين رشته شركت كنند ؟
 تنديس

:: به آقاي دكتر مصداقي نيا تبريك ميگويم.