تاريخ خبر: 12/11/1387
دوازدهم بهمن، سالروز ورود رهبر كبير انقلاب، حضرت امام خميني (ره) به ميهن اسلامي گرامي باد

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: بهمني ديگر از راه رسيد و باز خاطرات آن زمستان بهاري زنده شد/ بهمني ديگر از راه رسيد و باخود بوي انقلاب و امام را به ارمغان آورد.

در 12 بهمن 1357 حضرت امام خميني (ره) پس از نزديك به 15 سال دوري و تبعيد از وطن، در ميان استقبال پر شور مردم قدم به خاك ايران اسلامي گذاشت و بزرگ ترين استقبال تاريخ در تهران شكل گرفت. استقبال گسترده مردم آگاه و بيدار ايران از امام، چنان بي نظير بود كه مي توان گفت در هيچ دوره اي از تاريخ معاصر، مردم از يك شخصيت محبوب خود، اين چنين استقبال نكرده اند. امام پس از سخنراني كوتاه تشكرآميز در فرودگاه، براي اداي احترام به شهيدان انقلاب اسلامي به مرقد آنها در بهشت زهرا رفتند. در مسير بهشت زهرا، دريايي از انسان ها موج ميزد و اتومبيل با كندي مي توانست حركت كند. ساعت ها طول كشيد تا اين فاصله طي شد. اتومبيل حامل امام را ده ها موتورسوار حفاظت مي كرد. بر سقف اتومبيل حامل حضرت امام، جوانان عضو كميته استقبال قرار داشتند و از مردم درخواست مي كردند كه راه را باز نمايند. صدها خبرنگار و عكاس، از اين مراسم عكس مي گرفتند تا هر چه زودتر اين حادثه تاريخي را مخابره نمايند. جمعيت استقبال كننده در طول 33 كيلومتر از فرودگاه مهرآباد تا بهشت زهرا را بين 5 تا 8 ميليون نفر يعني بيش از جمعيت آن روز تهران تخمين زدند.

صدها هزار نفر از شهرهاي مختلف كشور به تهران آمده بودند تا در اين مراسم باشكوه شركت نمايند. ورود اتومبيل حامل امام، با آن جمعيت انبوه امكان پذير نبود لذا از هلي كوپتر استفاده شد. امام در بهشت زهرا، در جايي كه هزاران شهيد گلگون كفن انقلاب آرميده بودند و در ميان انبوه جمعيت سخنان مهمي ايراد فرمودند. ايشان در اين سخنراني كه يكي از پر جمعيت ترين اجتماعات تاريخ بود، غير قانوني بودن رژيم سلطنت پهلوي را با استدلال مطرح و خطوط آينده انقلاب و دولت اسلامي را ترسيم نمودند و نخست وزيري شاپور بختيار را غير قانوني اعلام كرده و فرمودند: «من به پشتيباني اين ملت دولت تعيين مي‌كنم.»‌بدين ترتيب از ورود امام (ره) ده روز تاريخي كه بعدها دهه فجر انقلاب اسلامي نام گرفت، سپري شد تا طومار رژيم پهلوي و 2500 سال استبداد شاهنشاهي براي هميشه در هم تنيده شود.

:: سلام ...بنده يك سني كرد هستم وقلبا به امام خميني ارادت ومحبت دارم .....الله بهشت برين را جايگاهشان گرداند.....رضا شريعتي ...سنندج

مينا

:: خيلي خوب بودولي كم بود

:: الي بود ولي خيلي كم بو

روز به

:: عالي بود

:: سلام خوب بود ولي كم بود بايد بيشتر از اينا باشه.
 حسن

:: ما عاشق ولايتيم
 مريم و حنانه

:: خوب بود ولي بايد مطالب بيشتري بزاريد.

:: اين روزرا به همه تبريك مي گويم

:: سالروز ورود امام را تبريك ميگويم
 الناز

:: 33سالگرد امام به ايران اسلامي راتبريك ميگويم

:: مطالب خوب بود
 هادي

:: عا لي بود

مهرانه

:: بي شك همه ملت ايران مديون جان فشاني هاي امام بزرگوار است .اي امام عزيز يادت هميشه در قلب ها جاويدان است
 عادل

:: خيلي خوب بود وبامطالبي بيشتر دل نشين تر مشود
 حامد سيراني

:: سلام خسته نباشيد دوستان ورود امام چه ساعتي بود
 eminem2030

:: سلام اي بد نبود از اين بهتر بايد شود
 السا 2f

:: ما بايد امام خميني راالگو خود قراردهيم تا ميهن پاينده اي داشته باشيم

:: هرگز لحظه شنيدن سرود :: ديو چو بيرون رود فرشته درآيد را فراموش نميكنم كلاس پنجم ابتدائي بودم يادش بخير و روح آن بزرگوار قرين رحمت واسعه الهي
 حشمت ايلام

:: خيلي كمه من بيشتر از اينها براي مدرسه لازم دارم
 محمد رضا ت ر

:: خيلي خوب بود با وجود مطالب بيشتر خوبترهم ميشه
 Reza C T

:: مطلب نوشته شده كم ولي خلاصه و مفيد بود.

:: اين روز را به همه تبريك ميگوييم
 ميلاد

:: ورود امام را تبريك ميگويم
 منا

:: تا 12 بهمن حدود 10 روز ديگه مونده من صميمانه تبريك ميگم دوست دار امام
 عسل

:: امام براي چه به فرانسه رفت؟
 غزل

:: با سلام وخسته نباشيد ميخواستم بدونم ورود حضرت امام حميني دقيقا چه ساعتي بود
 مهسا

:: سلام خوب بود اما براي شخصيتي بزرگ مثل امام خميني اين مطلب كم بو د